Username:

Password:

Fargot Password? / Help

Napapiiri - lähellä ihmistä, lähellä Jumalaa

Napapiirit ovat Näkyyhteisöjä, eli erimuotoisia ryhmiä, jotka kokoontuvat juuri siellä missä elämä on - oli se sitten Facebookissa, kodeissa, urheiluhalleilla tai mökillä.

solussa vihtoja

Uskomme siihen, että alkuseurakunnan päivittäinen yheys oli merkittävä tekijä seurakunnan elämässä. Individualismin sijaan arvot olivatkin yhteisöllisiä.

Kääntöpiirin seurakuntayhteys tähtää nimenomaan elämänläheiseen yhteyteen paikoissa, joissa vietämme aikaamme muutenkin. Haluamme näyttää maailmalle Kristuksen meissä.

Yhteinen näky Kristuksen ruumiista, ykseydestä joka meillä kristityillä on, tuo meidät yhteyteen, joka on ravitsevaa ja luo mahdollisuuden kasvaa Isän tuntemisessa ja Jeesuksen kaltaisuuteen muuttumisessa.

Tule rohkeasti mukaan tutustumaan ihmisiin ja kokemaan Jumalan mullistavan läsnäolon!

Mistä moinen nimi?

Napapiiri kuvastaa maapallomme ääripäitä. Näkymme on, että Kääntöpiirin napapiirit saisivat kuvastaa sitä, kuinka Kristuksen ruumiiseen mahtuu ihmisistä ääripäät, ja kaikki siltä väliltä. Seurakunnan kauneus ja myös voima piilee meidän yksilöiden eroissa toinen toisiimme nähden. Olemme kaikki niin erilaisia, aivan kuin maapallon eri navoilta, mutta silti olemme yhtä Jeesuksen kautta. Napapiirien arvoja ovat mm. Pyhän Hengen läsnäolo, yhteys, aitous, elämänläheisyys, sana, rukous, ehtoollinen ja perhemäisyys. Napapiiri ei siis suinkaan ole ringissä seisovia ihmisiä pohjoisnavalla - vai onko? Tervetuloa tutustumaan näin ihan Lahdessa!