Username:

Password:

Fargot Password? / Help

Napapiirit (Solut)

 

- Lähellä ihmistä, lähellä Jumalaa

Napapiirit ovat Näky-yhteisöjä, eli erimuotoisia ryhmiä, jotka kokoontuvat juuri siellä missä elämä on - oli se sitten Facebookissa, kodeissa, urheiluhalleilla tai mökillä.


Uskomme siihen, että alkuseurakunnan päivittäinen yhteys oli merkittävä tekijä seurakunnan elämässä. Individualismin sijaan arvot olivatkin yhteisöllisiä.

Kääntöpiirin seurakuntayhteys tähtää nimenomaan elämänläheiseen yhteyteen paikoissa, joissa vietämme aikaamme muutenkin. Haluamme näyttää maailmalle Kristuksen meissä.

Yhteinen näky Kristuksen ruumiista, ykseydestä joka meillä kristityillä on, tuo meidät yhteyteen, joka on ravitsevaa ja luo mahdollisuuden kasvaa Isän tuntemisessa ja Jeesuksen kaltaisuuteen muuttumisessa.

Tule rohkeasti mukaan tutustumaan ihmisiin ja kokemaan Jumalan mullistavaa läsnäoloa!

Mistä moinen nimi?

Napapiiri kuvastaa maapallomme ääripäitä. Näkymme on, että Kääntöpiirin napapiirit saisivat kuvastaa sitä, kuinka Kristuksen ruumiiseen mahtuu ihmisistä ääripäät, ja kaikki siltä väliltä.

Seurakunnan kauneus ja myös voima piilee meidän yksilöiden eroissa toinen toisiimme nähden. Olemme kaikki niin erilaisia, aivan kuin maapallon eri navoilta, mutta silti olemme yhtä Jeesuksen kautta.

Napapiirien arvoja ovat mm. Pyhän Hengen läsnäolo, yhteys, aitous, elämänläheisyys, Sana, rukous, ehtoollinen ja perhemäisyys.

Napapiiri ei siis suinkaan tarkoita ringissä seisovia ihmisiä pohjoisnavalla - vai tarkoittaako sittenkin? Tervetuloa tutustumaan näin ihan Lahdessa!